Terug naar de beginpagina - Home !
   
Telefoon : 035 694 39 66
Vanuit België +31 35 694 39 66

start  |  aanbiedingen  |  nieuws  |  nieuwsbrief  |  FAQ  |  contact- en bedrijfsinformatie  |  algemene voorwaarden  |

Dometic CS52VS.Climadiff CV254X.Leggers Climadiff wijnklimaatkast.Dometic Sycamore.Caveduke Legend.Caveduke Regent.Leggers Dometic.Avintage AV205.
Hier bent u : start  / nieuws


Nieuws over wijnklimaatkasten en wijnbewaarkasten

   
     
     

(5 april 2013)

Uitbreiding Climadiff programma wijnklimaatkasten

Binnenkort breiden wij ons leveringsprogramma uit met nieuwe wijnklimaat- en wijnbewaarkasten van Climadiff.

     
     

(20 november 2012)

Dometic geluidloze wijnbewaarkasten

Binnenkort breiden wij ons leveringsprogramma uit met producten van het zéér exclusieve topmerk Dometic. Met deze uitbreiding gaat een wens in vervulling voor ons. Dometic vervaardigt wijnbewaarkasten die, door de toepassing van een bijzonder koelsysteem, geen geluid produceren.

     
     

(21 augustus 2008)

Wincave uit voorraad leverbaar

Met ingang van deze week zijn de wijnbewaarkasten van Wincave uit voorraad leverbaar. Voorlopig betreft dit alleen de modellen met een dichte deur. De kasten met glasdeur hebben een levertermijn van circa 4 weken.

     

(7 augustus 2008)

ASV onderdelen

Vanaf september 2008 kunnen wij extra vaste en expositieleggers voor ASV wijnkasten leveren. De expositieleggers zijn goed inzetbaar in de horeca. Flessen die men extra onder de aandacht wil brengen, of reeds geopende flessen, kan men op de licht achteroverhellende legger plaatsen.

     

(9 juni 2008)

Wincave wijnkasten

Vanaf juli 2008 nemen wij de wijnkasten van Wincave op in ons leveringsprogramma. Wincave is een technologisch superieure producent van wijnkasten. Het bedrijf komt voort uit de researchafdeling van één van de bekendste en oudste producenten ter wereld. Het merk Wincave is sedert 1997 op de markt. In eerste instantie was dat alleen in Frankrijk, geleidelijk aan in steeds meer landen. De productie vindt plaats in de Europese Unie, de garantie voor goede kwaliteit.

     
     
     
     
     
© ConAc