Terug naar de beginpagina - Home !
   
Telefoon : 035 694 39 66
Vanuit België +31 35 694 39 66

start  |  aanbiedingen  |  nieuws  |  nieuwsbrief  |  FAQ  |  contact- en bedrijfsinformatie  |  algemene voorwaarden  |

Dometic CS52VS.Climadiff CV254X.Leggers Climadiff wijnklimaatkast.Dometic Sycamore.Caveduke Legend.Caveduke Regent.Leggers Dometic.Avintage AV205.
Hier bent u : start  > Climadiff wijnkasten > Climadiff CAVM234


     

Climadiff grote wijnklimaatkast CAVM234

Grote no-nonsense wijnklimaatkast
Wijnklimaatkasten zijn ontworpen voor wijnliefhebbers en horecaondernemingen die elke wijn direct op hun ideale temperatuur willen kunnen serveren en daarnaast een beperkt aantal flessen op willen leggen voor de iets langere duur. Om dit mogelijk te maken zijn er meerdere temperatuurzones nodig. In een wijnklimaatkast is het onderin kouder dan bovenin. Hoe groot het temperatuurverschil is hangt af van; de kasthoogte en de vullingsgraad van de kast en de hoogte en stabiliteit van de omgevingstemperatuur. Een veel gebruikte temperatuurverdeling voor deze wijnklimaatkast circa 8°C onderin de kast, geleidelijk aan oplopen naar 16°C bovenin de kast. Desgewenst kunt u de kast iets kouder of warmer afstellen. Vanuit de diverse temperatuurzones kunnen de verschillende wijnsoorten op de gewenste temperatuur worden geserveerd. In het deel van de kast waar het 12°C (± 2°C) is, ergens in het midden van de kast, kunnen wijnen voor de iets langere duur worden opgelegd.
Met deze wijnklimaatkast beschikt u als het ware over een compacte wijnkelder en wijnserveerkast binnen handbereik.

Thermische stabiliteit
Voor de microprocessen die zich tijdens de ontwikkeling van een wijn voordoen is een stabiele temperatuur van groot belang. Zeer schadelijk zijn grote temperatuurschommelingen die zich binnen een korte tijdspanne voordoen in de wijn.

Luchtvochtigheid
Om te voorkomen dat de kurken uitdrogen, waardoor er alsgevolg van intreding van zuurstof oxidatie zou kunnen optreden, is een luchtvochtigheidsgraad van tenminste 50% aan te bevelen.

Luchtzuiverheid en ventilatie
De luchtkwaliteit dient in orde te zijn, er mogen geen vreemde geuren aanwezig zijn en de lucht mag niet stilstaan. Het koolstoffilter staat garant voor de juiste luchtkwaliteit. Het jaarlijks vervangen is ten zeerste aan te bevelen.

Bescherming tegen vibraties
De microprocessen die zich in de wijn voordoen zijn gevoelig voor trillingen.

Bescherming tegen UV-licht
UV-licht kan grote schade teweegbrengen in wijn, absolute duisternis is dan ook een vereiste. Een volle deur biedt volledige bescherming tegen UV-straling.

Carrier wijnkasten voldoen aan alle bovenstaande vereisten. Zij bieden een stabiele temperatuur van het juiste niveau. De luchtvochtigheidsgraad wordt op doeltreffende en eenvoudige wijze op niveau gehouden. Trillingen passief ondervangen, zo is de compressor verend opgehangen en zijn de kasten voorzien van houten leggers. Koolstoffiltering en ventilatieopeningen garanderen de juiste luchtkwaliteit.

Automatisch wintersysteem
Deze wijnkast is voorzien van een volautomatisch wintersysteem. Dit verwarmingssysteem treedt in werking wanneer de omgevingstemperatuur daalt tot onder de temperatuur in de kast. Dankzij het wintersysteem kunt u deze wijnklimaatkast ook in onverwarmde (vorstvrije) ruimte plaatsen.
Het verwarmingssysteem is niet in staat om gedurende de winter de temperatuurzones in een wijnklimaatkast te handhaven. Wanneer dit onwenselijk is dan dient u voor uw wijnklimaatkast een plek uit te kiezen in een verwarmd vertrek.

 
 
Specificaties CAVM234

Opslagcapaciteit

-

234 flessen (Bordeaux 75 cl.)

Temperatuur

-

multi 6 - 12 tot 10 - 16°C

Vaste houten leggers

-

4 1/2 stuks, in hoogte verstelbaar

Thermostaat

-

ja, mechanisch

Deur

-

volle deur met slot

Koolstoffilter

-

ja, 1 stuks

Trillingdemping

-

ja

Wintersysteem

-

automatisch

Vochtigheidsregeling

-

ja

Kleur exterieur

-

zwart

Binnenkuip

-

kunststof

Afmetingen

-

156x70x67 (HxBxD in cm.)

Energieverbruik

-

216 kWh / jaar

Garantie

-

2 jaar op fabricagefouten

 

Prijs : € 1.479 (incl. BTW., bezorging en verwijderingsbijdrage)

Extra vaste legger : € 72 (incl. BTW.)

 

Klik hier en bestel on-line !

 
     
© ConAc