Terug naar de beginpagina - Home !
   
Telefoon : 035 694 39 66
Vanuit Belgi +31 35 694 39 66

start  |  aanbiedingen  |  nieuws  |  nieuwsbrief  |  FAQ  |  contact- en bedrijfsinformatie  |  algemene voorwaarden  |

Dometic CS52VS.Climadiff CV254X.Leggers Climadiff wijnklimaatkast.Dometic Sycamore.Caveduke Legend.Caveduke Regent.Leggers Dometic.Avintage AV205.
Hier bent u : start  > ASV wijnkasten


     

ASV wijnklimaatkasten

  

Veelzijdig en mooi
De ASV wijnklimaatkasten van Europese makelij bieden een uitstekende functionaliteit, tegen een zr concurrende prijs.

 

Wijnklimaatkasten zijn ontworpen voor wijnliefhebbers en horecaondernemingen die elke wijn direct op hun ideale temperatuur willen kunnen serveren en daarnaast een beperkt aantal flessen op willen leggen voor de iets langere duur. Om dit mogelijk te maken zijn er meerdere temperatuurzones nodig. In een wijnklimaatkast is het onderin kouder dan bovenin. Bij een ASV wijnklimaatkast kunt u zelf, binnen zekere grenzen, bepalen hoe groot dit temperatuurverschil moet zijn. ASV wijnklimaatkasten kunnen namelijk desgewenst warmte toevoeren. Een veel gebruikte temperatuurverdeling is circa 8C onderin de kast, geleidelijk aan oplopen naar 16C bovenin de kast. Desgewenst kunt u de kast iets kouder of warmer afstellen. Vanuit de diverse temperatuurzones kunnen de verschillende wijnsoorten op de gewenste temperatuur worden geserveerd. In het deel van de kast waar het 12C ( 2C) is, meestal ergens in het midden van de kast, kunnen wijnen voor de iets langere duur worden opgelegd.
Met een wijnklimaatkast beschikt u als het ware over een volwaardige wijnkelder en wijnserveerkast binnen handbereik.

  

Thermische stabiliteit
Voor de microprocessen die zich tijdens de ontwikkeling van een wijn voordoen is een stabiele temperatuur van groot belang. Zeer schadelijk zijn grote temperatuurschommelingen die zich binnen een korte tijdspanne voordoen in de wijn.
 
Luchtvochtigheid
Om te voorkomen dat de kurken uitdrogen, waardoor er alsgevolg van intreding van zuurstof oxidatie zou kunnen optreden, is een luchtvochtigheidsgraad van tenminste 50% aan te bevelen.
 
Luchtzuiverheid en ventilatie
De lucht in de kast circuleert voortdurend en wordt door het koolstoffilter ontdaan van schadelijke elementen. Zodoende wordt de vorming van schimmel en de aantasting van wijn met onwenselijke geuren vermeden.
 
Bescherming tegen vibraties
De microprocessen die zich in de wijn voordoen zijn gevoelig voor trillingen.
 
Bescherming tegen UV-licht
UV-licht kan grote schade teweegbrengen in wijn, absolute duisternis is dan ook een vereiste. Een volle deur biedt volledige bescherming tegen UV-straling. Het glas in een wijnkast met glasdeur voorzien van een UV-filter dat circa 80% van de schadelijke straling tegenhoudt. Voor langdurige opslag is een volle deur dan ook sterk aan te bevelen.

ASV wijnklimaatkasten voldoen aan alle bovenstaande vereisten. Zij bieden een stabiele temperatuur van het juiste niveau. De luchtvochtigheidsgraad wordt op doeltreffende en eenvoudige wijze op niveau gehouden. Trillingen passief ondervangen, zo is de compressor verend opgehangen en zijn de kasten voorzien van houten leggers. Koolstoffiltering en ventilatieopeningen garanderen de juiste luchtkwaliteit. 

 
Wijnbewaarkast Vestfrost W155
 

ASV WC155

 

Soort

:

wijnklimaatkast

Capaciteit

:

149 flessen

Afmetingen in cm.

:

155 (h)/ 59,5 (b)/ 59,5 (d)

Multitemperatuur

:

6 - 22C regelbaar

Leggers

:

5 vaste

Energieverbruik

:

226 (kWh/jaar)

Verwarming

:

ja, regelbaar

Prijs

:

1.689 (all in)

  

 

 

Bestellen >   Meer info >
  
 
Wijnkast Vestfrost W185
 

ASV WC185

 

Soort

:

wijnklimaatkast

Capaciteit

:

194 flessen

Afmetingen in cm.

:

185 (h)/ 59,5 (b)/ 59,5 (d)

Multitemperatuur

:

6 - 22C regelbaar

Leggers

:

6 vaste

Energieverbruik

:

230 (kWh/jaar)

Verwarming

:

ja, regelbaar

Prijs

:

1.829 (all in)

  

 

 

Bestellen >   Meer info >
     
ConAc