Terug naar de beginpagina - Home !
   
Telefoon : 035 694 39 66
Vanuit België +31 35 694 39 66

start  |  aanbiedingen  |  nieuws  |  nieuwsbrief  |  FAQ  |  contact- en bedrijfsinformatie  |  algemene voorwaarden  |

Dometic CS52VS.Climadiff CV254X.Leggers Climadiff wijnklimaatkast.Dometic Sycamore.Caveduke Legend.Caveduke Regent.Leggers Dometic.Avintage AV205.
Hier bent u : start  > ASV wijnkasten > ASV WC185


     

ASV wijnklimaatkast WC185

Veelzijdig en mooi
ASV wijnklimaatkasten van Europese makelij bieden een uitstekende functionaliteit, tegen een zéér concurrende prijs.

Wijnklimaatkasten zijn ontworpen voor wijnliefhebbers en horecaondernemingen die elke wijn direct op hun ideale temperatuur willen kunnen serveren en daarnaast een beperkt aantal flessen op willen leggen voor de iets langere duur. Om dit mogelijk te maken zijn er meerdere temperatuurzones nodig. In een wijnklimaatkast is het onderin kouder dan bovenin. Bij een ASV wijnklimaatkast kunt u zelf, binnen zekere grenzen, bepalen hoe groot dit temperatuurverschil moet zijn. ASV wijnklimaatkasten kunnen namelijk desgewenst warmte toevoeren. Een veel gebruikte temperatuurverdeling is circa 8°C onderin de kast, geleidelijk aan oplopen naar 16°C bovenin de kast. Desgewenst kunt u de kast iets kouder of warmer afstellen. Vanuit de diverse temperatuurzones kunnen de verschillende wijnsoorten op de gewenste temperatuur worden geserveerd. In het deel van de kast waar het 12°C (± 2°C) is, meestal ergens in het midden van de kast, kunnen wijnen voor de iets langere duur worden opgelegd.
Met een wijnklimaatkast beschikt u als het ware over een volwaardige wijnkelder en wijnserveerkast binnen handbereik.

Thermische stabiliteit
Voor de microprocessen die zich tijdens de ontwikkeling van een wijn voordoen is een stabiele temperatuur van groot belang. Zeer schadelijk zijn grote temperatuurschommelingen die zich binnen een korte tijdspanne voordoen in de wijn.

Luchtvochtigheid
Om te voorkomen dat de kurken uitdrogen, waardoor er alsgevolg van intreding van zuurstof oxidatie zou kunnen optreden, is een luchtvochtigheidsgraad van tenminste 50% aan te bevelen.

Luchtzuiverheid en ventilatie
De lucht in de kast circuleert voortdurend en wordt door het koolstoffilter ontdaan van schadelijke elementen. Zodoende wordt de vorming van schimmel en de aantasting van wijn met onwenselijke geuren vermeden.

Bescherming tegen vibraties
De microprocessen die zich in de wijn voordoen zijn gevoelig voor trillingen.

Bescherming tegen UV-licht
UV-licht kan grote schade teweegbrengen in wijn, absolute duisternis is dan ook een vereiste. Een volle deur biedt volledige bescherming tegen UV-straling. Het glas in een wijnkast met glasdeur voorzien van een UV-filter dat circa 80% van de schadelijke straling tegenhoudt. Voor langdurige opslag is een volle deur dan ook sterk aan te bevelen.

ASV wijnklimaatkasten voldoen aan alle bovenstaande vereisten. Zij bieden een stabiele temperatuur van het juiste niveau. De luchtvochtigheidsgraad wordt op doeltreffende en eenvoudige wijze op niveau gehouden. Trillingen passief ondervangen, zo is de compressor verend opgehangen en zijn de kasten voorzien van houten leggers. Koolstoffiltering en ventilatieopeningen garanderen de juiste luchtkwaliteit. 

 
 
Specificaties WC185

Opslagcapaciteit

-

194 flessen (Bordeaux 75 cl.)

Temperatuur

-

multi 6 - 22 °C regelbaar

Vaste houten leggers

-

6 stuks, in hoogte verstelbaar

Thermostaat

-

ja, elektronisch

Deur

-

omkeerbare glasdeur met slot

Koolstoffilter

-

ja, 1 stuks

Trillingdemping

-

ja

Verwarming

-

ja, regelbaar

Kleur exterieur

-

zilverkleurig

Interieur

-

kunststof met interieurverlichting

Afmetingen

-

185x59,5x59,5 (HxBxD in cm.)

Energieverbruik

-

230 kWh / jaar

Garantie

-

2 jaar op fabricagefouten

 

Prijs : € 1.829 (incl. BTW., bezorging en verwijderingsbijdrage)

 

Klik hier en bestel on-line !

 
     
© ConAc