Terug naar de beginpagina - Home !
   
Telefoon : 035 694 39 66
Vanuit België +31 35 694 39 66

start  |  aanbiedingen  |  nieuws  |  nieuwsbrief  |  FAQ  |  contact- en bedrijfsinformatie  |  algemene voorwaarden  |

Dometic CS52VS.Climadiff CV254X.Leggers Climadiff wijnklimaatkast.Dometic Sycamore.Caveduke Legend.Caveduke Regent.Leggers Dometic.Avintage AV205.
Hier bent u : start  > Climadiff wijnkasten > Climadiff CAVS294


     

Climadiff wijnbewaarkast CAVS294

Grote no-nonsense wijnbewaarkast
Wijnbewaarkasten zijn speciaal ontworpen voor de èchte wijnliefhebber, die zelf wijnen voor de lange duur op wil kunnen leggen teneinde een optimale rijping te bereiken. Om dit te kunnen bereiken moeten de ideale bewaaromstandigheden worden gecreëerd, als ware de wijnkast een goede wijnkelder. Het voornaamste verschil met een klimaatkast is dat er in een bewaarkast slechts één temperatuurzone is te onderscheiden, waarin de ideale bewaartemperatuur van tussen de 10 en 14 graden heerst. Deze specifieke uitvoering, met één temperatuurzone, is uitermate geschikt voor het opleggen van een grote hoeveelheid wijn.
U kunt met een Climadiff wijnbewaarkast hoe dan ook beschikken over een volwaardige wijnkelder, op minder dan een halve vierkante meter vloeroppervlakte.

Thermische stabiliteit
Voor de microprocessen die zich tijdens de ontwikkeling van een wijn voordoen is een stabiele temperatuur van groot belang. Zeer schadelijk zijn grote temperatuurschommelingen die zich binnen een korte tijdspanne voordoen in de wijn.

Luchtvochtigheid
Om te voorkomen dat de kurken uitdrogen, waardoor er alsgevolg van intreding van zuurstof oxidatie zou kunnen optreden, is een luchtvochtigheidsgraad van tenminste 50% aan te bevelen.

Luchtzuiverheid en ventilatie
De luchtkwaliteit dient in orde te zijn, er mogen geen vreemde geuren aanwezig zijn en de lucht mag niet stilstaan. Het koolstoffilter staat garant voor de juiste luchtkwaliteit. Het jaarlijks vervangen is ten zeerste aan te bevelen.

Bescherming tegen vibraties
De microprocessen die zich in de wijn voordoen zijn gevoelig voor trillingen.

Bescherming tegen UV-licht
UV-licht kan grote schade teweegbrengen in wijn, absolute duisternis is dan ook een vereiste. Een volle deur biedt volledige bescherming tegen UV-straling.

Cofri wijnkasten voldoen aan alle bovenstaande vereisten. Zij bieden een stabiele temperatuur van het juiste niveau. De luchtvochtigheidsgraad wordt op doeltreffende en eenvoudige wijze op niveau gehouden. Trillingen passief ondervangen, zo is de compressor verend opgehangen en zijn de kasten voorzien van houten leggers. Koolstoffiltering en ventilatieopeningen garanderen de juiste luchtkwaliteit.

Automatisch wintersysteem
Deze wijnkast is voorzien van een volautomatisch wintersysteem. Dit verwarmingssysteem treedt in werking wanneer de omgevingstemperatuur daalt tot onder de temperatuur in de kast. Dankzij het wintersysteem kunt u deze wijnbewaarkast ook in onverwarmde (vorstvrije) ruimte plaatsen.

 
 
Specificaties CAVS294

Opslagcapaciteit

-

294 flessen (Bordeaux 75 cl.)

Temperatuur

-

mono 12 ± 2°C

Vaste houten leggers

-

4 stuks, in hoogte verstelbaar

Uitschuifbare houten leggers

-

1 stuks, in hoogte verstelbaar

Thermostaat

-

ja, mechanisch

Deur

-

volle deur met slot

Koolstoffilter

-

ja, 1 stuks

Trillingdemping

-

ja

Wintersysteem

-

automatisch

Vochtigheidsregeling

-

ja

Kleur exterieur

-

donker roodbruin

Binnenkuip

-

metaal met kunststof coating

Afmetingen

-

186x70x68 (HxBxD in cm.)

Energieverbruik

-

266 kWh / jaar

Garantie

-

2 jaar op fabricagefouten

 

Prijs : € 1.749 (incl. BTW., bezorging en verwijderingsbijdrage)

Extra vaste legger : € 72 (incl. BTW.)

 

Klik hier en bestel on-line !

 
     
© ConAc